Hoe kunt u ons bereiken

Vlieg met Airpanama vanaf de internationale luchthaven Albrook "Marcos A. Gelabert" in Panama Stad naar de internationale luchthaven van Bocas del Toro "Isla Colón". Zodra u land moet u $3 toeristenbelasting betalen aan de douane bij aankomst; nu kunt u kiezen uit ofwel een $2 taxirit naar het eerste watertaxi station, of u wandelt in ongeveer 300 meter. Zodra u bij de steiger van de watertaxi bent aangekomen, kunt u voor $3 oversteken naar het Caribbean View Hotel op het eiland Bastimentos.
Neem een nachtbus vanaf het busstation Albrook naar het busstation Almirante in de provincie Bocas del Toro; enkeltje is cerca $30. Hier neemt u een taxi voor $1 naar het watertaxi station van Almirante. Stap op de eerste watertaxi naar Isla Colón; een enkeltje is cerca $7. Zodra u aankomt op Isla Colón, het hoofdeiland, dient u nog een watertaxi te nemen naar het Caribbean View Hotel op het eiland Bastimentos; dit is een enkele reis van $3.
Zodra u aankomt bij Isla Colón, het hoofdeiland, kunt u een watertaxi nemen naar het Caribbean View Hotel op het eiland Bastimentos; dit is een enkele reis van $3.

Interactieve kaart