Logo

We hebben hier een vrije en makkelijke houding en het belangrijkste voor ons is om ervoor te zorgen dat u de beste tijd heeft!

Welkom bij Bastimentos en HOTEL CARIBBEAN VIEW !!! Bastimentos Town (Old Bank) ligt op minder dan 10 minuten van Bocas Town (Isla Colón) per boot. Het is één van de grootste eilanden van het archipel en wordt vooral bevolkt door Afro-Antillianen, afkomstig uit verschillende Caribische eilanden. Er is de laatste tijd ook een toenemende trend van buitenlandse kolonisten. De kenmerkende stijl van de Caribische architectuur, cultuur en levensstijl, maken dit eiland één van de meest bezochte eilanden in de regio.
Hotel Caribbean View is een familiehotel dat beschikt over: kamers met een eigen badkamer en warme douche, een tv, gratis WiFi en airconditioning. De kamers bieden eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden of een stapelbed. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met uitzicht op zee. Hotel Caribbean View verwelkomt internationale en lokale gasten al vanaf 11 maart 2004. De huidige capaciteit van de accommodatie bestaat uit 11 kamers van verschillende kamertypes. Vanaf medio 2017 zal de capaciteit uitbreiden tot meer dan het dubbele aantal kamers. Het restaurant Caribean View bevindt zich over het water en biedt een à-la-cartemenu met lekkere en verse Caribische specialiteiten, waar u heerlijk van kunt genieten op ons terras met rustige Caribische sfeer. Het hotel is ook actief betrokken bij vrijwilligerswerk en sociaal verantwoord werk - zo sponsort het de gratis voetbalacademie link to FC Torino Free Soccer Academy link zun FC Torino Facebook Seite en het na schoolse creativiteitsprogramma in Bastimentos.

Van Bastimentos met liefde!

  • Inchecken: 14:00 uur
  • Uitchecken: 12:00 uur
  • Annulering: tot 90 dagen
  • Routebeschrijving